Nu mai este copilul lansat de Dan Negru! Oscar a crescut și are o iubită trăsnet

0
15


S-au scurs exact 10 ani de când Oscar își făcea debutul în showbiz, cel ce l-a lansat fiind nimeni altul decât Dan Negru, regele audiențelor. În urmă cu un deceniu, la Antena 1 rula „Next Star”, prima emisiune în care „micul Eminem de România” și-a dobândit porecla, imaginea și statutul. Atunci, Oscar avea doar 12 ani, acum are o carieră cu multe hit-uri „milionare” pe YouTube și alte platforme de streaming. Prin urmare, CANCAN.RO vi-l aduce în atenție pe prințul muzicii trap din România, alături de frumoasa lui iubită, manechin de profesie. Rămâneți aproape, urmează imagini de senzație!

Succesul l-a impactat pe Ștefan Căpraru, iar acest aspect este unul vizibil. Asta dacă ar fi să ne luăm după locul în care artistul și Ana Sofronia, partenera din dotare, au servit masa. Localul este unul exclusivist, de pe Șoseaua Nordului, ținuta modelului fiind una pe măsură. Ana Sofronia și-a luat tocuri pentru prânzul cu iubitul. Dar revenim asupra acestor detalii mai târziu, după ce vom întocmi un scurt sumar al relației dintre Oscar și a sa muză.

( NU RATA: AȘA SE POARTĂ CELEBRUL TRAPPER CU IUBITA LUI! ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI AZTECA! POVESTEA DE DRAGOSTE S-A ”OPRIT” ÎN HERĂSTRĂU ȘI… )

stiri romania
După ce a dispărut de pe social media, Oscar a fost găsit de CANCAN.RO pe Șoseaua Nordului, la restaurant, alături de iubita lui (Foto: CANCAN.RO)

Trapperul a dispărut de tot de pe Instagram, dar CANCAN.RO l-a găsit!

„Osky” și-a pus pe gânduri fanii după ce a dat unfollow tuturor celor pe care îi urmărea pe Instagram. Cântărețul și-a șters mai apoi și postările, semn că ar urma să lanseze ceva nou, de efect. Acest procedeu este deja unul des întâlnit în rândul artiștilor, Mario Fresh fiind cel mai recent exemplu în acest sens. Doar că dispariția din online nu coincide cu „izolarea” trapperului, ce pare să aibă din plin activitate în afara platformelor sociale.

Drept urmare, Oscar a decis să profite de zilele frumoase, cu iz de vară, și să-și scoată iubita la terasă în Herăstrău. Acest „date” de la masa de prânz poate simboliza chiar o împăcare a celor doi. Nu de alta, dar relația le-a mers șnur timp de aproximativ trei ani. Apoi, Oscar și Ana Sofronia au luat-o pe drumuri separate, fiind despărțiți circa două luni, în ultima perioadă. Se pare că idila ar fi ajuns la o reconciliere,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.