Tavi Clonda a sărit în apărarea Gabrielei Cristea: „Nu am făcut-o pentru bani, din plăcere”

0
10


Artistul a vorbit la Xtra Night Show despre afacerea cu cozonaci a soției sale, dar a combătut și acuzațiile care i se aduc acesteia.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare pe care o țin mereu în priză cu postările pe care le fac din viața de zi cu zi. Însă, de multe ori, reacțiile urmăritorilor au fost deranjante. Recent, în două momente, după cum a dezvăluit Tavi Clonda la Xtra Night Show: atunci când Gabriela Cristea a fost acuzată că a intrat sub influența alcoolului la Mireasa și a doua oară când s-a spus că nu sunt de calitate cozonacii pe care-i face.

„Suntem obișnuiți de atât timp. Ea este și mai de mult decât mine în showbiz, fiind și mai mare. Comentariile pozitive sunt mai multe și mai ok. Cel mai mult a deranjat-o faza în care s-a scris că a băut la emisiune. Eu m-am supărat pe ea că a deranjat-o. Am vorbit despre ea, a deranjat-o cel mai mare. În rest nu a fost. Nu a fost mare lucru. O deranjează știrea asta cu cozonacii ei, a făcut și acte, îi lasă 5-10-100 de zile să vadă cum sunt și are notat totul. Nu am făcut asta pentru bani, am făcut-o de plăcere. Au zis oamenii că vor și ei. Găsește locuri de muncă pentru comunitatea ei”, a spus Tavi Clonda la Xtra Night Show.

Tavi Clonda a precizat că în acest moment, chiar dacă nu o fac pentru bani, business-ul cu cozonaci funcționează excelent, având în vedere că există 3.000 de bucăți comandate deja în avans, pentru Paști. El a subliniat și efortul depus de soție. „Nu a mai dormit de câteva nopți. E acolo (nr. la patiserie) încontinuu. Are și câteva doamne care o ajută. De o lună de zile lucrează cu ele, dar tot e ea acolo. Are precomandă de 3.000 de cozonaci. Eu le-am zis că ajut cu ce pot, dar nu mă bag la asta. E business de familie, dar eu ajut din umbră. Face mai multe produse, zacuscă, dulceață de ardei iute, la dulce se pricepe foarte bine, a dat lovitura așa” , a mai spus soțul Gabrielei Cristea

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.