Filmul de pe Netflix care te cucerește din primele minute. Are milioane de vizualizări și se află în top 10 în 37 de țări

0
7


Comedia “Unfrosted”, plină de vedete, este o relatare fictivă a creării produselor de patiserie Pop-Tarts. Jerry Seinfeld este regizorul acestui film. Toată povestea, de fapt, a pornit de la o glumă pe care Seinfeld a spus-o într-un număr de stand-up despre impactul planetar pe care l-a avut crearea snack-urilor Pop-Tarts.

Comedia vizionată de pe Netflix Foto: Shutterstock

Comedia vizionată de pe Netflix Foto: Shutterstock

Jerry Seinfeld, regizorul comediei „Unfrosted”

După ce a declarat categoric că nu va mai apărea în alt sitcom după „Seinfeld” (difuzat între 1989 și 1998 și considerat de multe voci cel mai reușit serial realizat vreodată), Jerry Seinfeld, cel mai celebru comic de stand-up al lumii, s-a implicat în comedia Neflix „Unfrosted”. 

Jerry Seinfeld este protagonist, regizor și producător al filmului, pentru care a scris și scenariul, împreună cu Spike Feresten și Barry Marder. Toată povestea a pornit de la o glumă pe care Jerry Seinfeld a spus-o într-un număr de stand-up despre impactul planetar pe care l-a avut crearea snack-urilor Pop-Tarts. 

Jerry Seinfeld a vorbit despre experiența de a se lansa prima oară în cinematografie, atât de târziu în cariera sa. „A fost ceva total nou pentru mine. Credeam că făcusem deja nişte chestii interesante, dar ele nu semănau deloc cu modul în care lucrează aceşti oameni. Sunt atât de serioşi! Nu au nicio idee că industria cinematografică s-a încheiat. Nu au nicio idee”, a afirmat Seinfeld, într-un interviu acordat revistei GQ.

Despre filmul “Unfrosted”

Potrivit Netflix, filmul este plasat în Michigan, în 1963. Kellogg’s și Post, producători de cereale și rivali neînduplecați, se întrec pentru a crea un produs de patiserie care va schimba fața micului dejun pentru totdeauna. O poveste despre ambiție și trădare.

Potrivit paginii oficiale a filmului „Unfrosted: Bătălia pentru Pop-Tart”, Jerry Seinfeld se gândea de mulți ani la povestea originii Pop-Tart, gustarea pentru mic dejun care a cucerit America.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.