Acuzații pentru Piedone: Copii, nepoți și interlopi în funcții publice

0
7stiri romania

 

Nepoți, copii, verișori, șoferi sau penali – toți ar face parte din mașinăria din sectorul 5 a lui Cristian Popescu Piedone, potrivit unei anchete jurnalistice.

În total, ar fi vorba despre 46 de rude, interpuși, unii chiar interlopi și oameni de încredere, care împart funcții publice, salarii de mii de euro și influență politică.

Șerban Popescu Ana Maria, fiica lui Piedone, a fost angajată în februarie 2021 la Direcția Generală pentru Evidența Populației din cadrul Primăriei Sectorului 4, loc unde, în trecut, edil a fost tatăl ei. În ultimii doi ani, s-a aflat în concediu de creștere a copilului, timp în care a obținut un venit lunar de doar 1.200 lei.

Vlad Popescu, fiul edilului, cel care i-ar putea lua locul la Primăria Sectorului 5, este deputat afiliat PSD. În această calitate a reușit „performanța” ca, după aproape 4 ani de mandat, să vorbească în plen doar 1 minut și 39 secunde, la tribuna Parlamentului.

Nepoții din partea soției au fost la rândul lor puși bine de Piedone, susțin jurnaliștii. Iulian Cârlogea, mâna dreaptă a primarului Sectorului 5, ocupă funcțiile de consilier în cadrul Consiliului Local Sector 4, administrator public al Sectorului 5, consilier personal al lui Piedone și director adjunct la una dintre companiile primăriei. Are venituri lunare cumulate de peste 20.000 lei.

Pe lângă numeroasele sale rude, Piedone ar fi adus în Primăria Sectorului 5 alți șapte oameni pe care în trecut i-ar fi avut în subordine la Primăria Sectorului 4. Toți ar fi fost angajați prin concurs, fără niciun fel de concurență. Florin Mănuc – secretar general al Sectorului 5, Denis Cristian – director ADP Sector 5, Valentin Iliescu – director al Administrației Piețelor sunt doar trei dintre ei.

Cristian Victor Popescu Piedone și soția sa, Iulia, au fost cununați de Tudor Constantin, zis Doru Cartofaru, care este finul lui Nuțu Cămătaru. Acesta este unul dintre cele mai mari dezvoltatori imobiliari din București cu proiecte care așteptau autorizații de la Primăria Sectorului 5.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.