Alertă în România! Alexandru a dispărut fără urmă în ziua de Paște. Cine îl vede, este rugat să sune de urgență la 112

0
7


Autoritățile din România sunt în alertă! Alexandru Iorgovan, un bărbat de 45 de ani, a dispărut fără urmă chiar în ziua de Paște. Poliția a cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi. Așadar, cine îl vede, este rugat să sune la 112!

Peste 1.000 de persoane figurează dispărute pe pagina Poliției Române. Unele dintre anunțuri sunt vechi de câțiva ani, iar oamenii nu au mai fost găsiți până acum. Recent, autoritățile au semnalat dispariția unui bărbat de 45 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Vezi și: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MIHAELA, O TÂNĂRĂ DE 19 ANI, A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. SUNAȚI LA 112 DACĂ O VEDEȚI

Alexandru Iorgovan a plecat pe raza municipiului Timișoara, acolo unde are și domiciliul, chiar în ziua de Paște, 5 mai 2024. Oamenii legii nu au reușit să îl găsească, motiv pentru care au cerut ajutorul cetățenilor. În acest sens, au oferit și câteva detalii, printre care și semnalmentele bărbatului –  înălțime: 180 cm, corpolența: slab, culoare ochi: căprui.

„La data de 05.05.2024, susnumitul a plecat voluntar de pe raza Mun. Timișoara, fără a mai reveni la adresa de domiciliu până în prezent. Are barbă, aspect neîngrijit.”, au mai fost câteva detalii oferite de autorități pe site-ul unde apar persoanele dispărute din România.

Ce trebuie să faci dacă îl vezi pe Alexandru Iorgovan

Autoritățile române au dreptul de a solicita sprijinul cetățenilor în cazul în care nu reușesc să găsească o persoană dispărută. Dacă îl vede cineva sau are informații despre Alexandru Iorgovan, are obligația de a suna de urgență la 112. De asemenea, oamenii pot merge la cea mai apropiată secție de Poliție pentru a raporta toate detaliile.

„Polițiștii care desfășoară activitatea de căutare a unei persoane dispărute au dreptul de a prelucra date și informații necesare găsirii persoanei respective, obținute din surse accesibile publicului.

(1) În scopul obținerii sprijinului populației pentru găsirea persoanelor dispărute, organele de poliție au dreptul de a face publice informațiile prevăzute în secțiunea publică a bazei de date privind persoane dispărute prin următoarele mijloace:

a) site-ul propriu de internet sau alte forme de comunicare on-line;

b) mass-media centrală și locală, audio-video sau scrisă;

c) campanii de informare;

d)…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.