Daniel Baciu de la Casa de Pensii a făcut anunţul aşteptat de milioane de pensionari. Formularele au fost trimise la Monitorul Oficial

0
2stiri romania

Şeful Casei Naţionale a Pensiilor a vorbit despre ultimele modificări referitoare la noul formular al deciziilor de pensionare.

Potrivit acestuia, o decizie a fost deja trimisă la Monitorul Oficial și urmează să fie respectat un grafic strict în ceea ce privește modificările din sistemul de pensii.

„Prin ordin de președinte am stabilit noul formular al deciziei de pensionare, care respectă întocmai prevederile legii 360/2023. Urmează, probabil, zilele acestea să fie deja publicat în Monitorul Oficial, a precizat Baciu.

Schimbare majoră în sistemul de pensii din România: Cine va putea să se pensioneze cu trei ani mai devreme

Potrivit șefului Casei de Pensii, procesul oficial de recalculare a pensiilor a început încă de la sfârșitul lunii martie, iar acesta este finalizat în proporție de 99,9%.

Românii vor primi în septembrie pensiile recalculate. La ce să se aștepte pensionarii: anunțul lui Daniel Baciu

 Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.