„Noi dormim în Danemarca și toată organizarea pentru Eurovision e în Suedia”

0
7


Cătălin Botezatu se află zilele acestea la Malmo, în Suedia, pentru a participa, în calitate de invitat special, la experiența unică Eurovision. Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma, și are astfel ocazia să asiste la semifinale și finale, și să descopere secretele look-urilor speciale ale artiștilor care urcă pe scenă anul acesta la concursul internațional.

 Cătălin Botezatu a participat la ceremonia de deschidere, pășind pe covorul violet alături de toți artiștii participanți, și a avut parte de vizite în culise, unde i-a cunoscut pe stiliștii internaționali care realizează look-urile de scenă ale participanților. Printre aceștia se află și doi hairstyliști români, Ioana Todoran și Narcisa Miron, câștigătoare ale edițiilor precente ale competiției Show Us Your Style, inițiată de Moroccanoil, și la care au participat stiliști din întreaga lume.

Cum a fost răsfățat Botezatu

Bote este mereu un privilegiat. De data asta a stat practic în două țări, și în Danemarca și în Suedia. De ce? Ne-a povestit chiar el, în exclusivitate pentru Click!

„Noi dormim în Danemarca și toată organizarea pentru Eurovision e în Suedia. Ne desparte un pod, cel mai lung pod din lume între două țări, între două orașe practic. Festivalul s-a desfășurat la Malmö, în Suedia, dar stau în Danemarca, la Copenhaga. Stau aici pentru că la Malmö e un oraș mai mic, dar cu această arenă superbă. Dat fiind faptul că Suedia găzduiește pentru a treia sau a patra oară, cel puțin, Eurovisionul a avut câștigători începând de la ABBA, încoace de două ori Loreen, și așa mai departe.

Stau într-un hotel luxos, și în fiecare zi, atunci când mergem la arenă, traversăm cel mai frumos și cel mai lung pod construit vreodată, cel puțin, în Europa,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.