Zoltán Veres revine din nou la Botoșani pe 22 Mai: Workshop despre Performanță și Leadership

0
5

Zoltán Veres, cunoscut antreprenor și expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, se pregătește să revină în orașul Botoșani pentru a împărtăși din cunoștințele sale prețioase. Evenimentul, programat pentru 22 mai, va aduce în prim-plan un workshop intensiv despre cum să atingi performanța ca manager și lider.

Organizat de BIZZ.CLUB Botoșani, evenimentul va avea loc la Hotel Rapsodia, începând cu ora 08:45. Este deschis atât membrilor, cât și non-membrilor BIZZ.CLUB Botoșani, oferind o oportunitate unică pentru dezvoltare și networking în comunitatea locală.

Zoltán Veres este unul dintre cei mai renumiți specialiști în inteligența emoțională, cu o experiență vastă în domeniu începând din 2015. Acreditat internațional și certificat în sistemul Six Seconds, Zoltán Veres a condus peste 1000 de evenimente online și în săli, contribuind semnificativ la promovarea și dezvoltarea inteligenței emoționale în România.

Workshop-ul condus de Zoltán Veres va oferi participanților un cadru inovator de înțelegere a emoțiilor și modului în care acestea influențează performanța și relațiile interpersonale. Pe parcursul a două ore intense, cei prezenți vor fi ghidați în explorarea tehnicilor și strategiilor pentru a-și atinge potențialul maxim în calitate de manageri și lideri.

„Cum să atingi performanța ca manager și lider” promite să fie un eveniment captivant, plin de învățăminte practice și experiențe transformaționale. De la sesiunea de networking de la începutul zilei până la workshop-ul condus de Zoltán Veres în Sala George Enescu a Hotelului Rapsodia, participanții vor avea șansa de a învăța direct de la unul dintre cei mai experimentați specialiști în dezvoltarea inteligenței emoționale.

Pentru a participa la eveniment, costul este de 75 RON pentru cei care nu sunt membri BIZZ.CLUB Botoșani. Acesta include și micul dejun, oferind un cadru prielnic pentru interacțiune și schimb de idei între participanți.

Zoltán Veres este, de asemenea, autorul cărții „Capcana Autosabotării”, o lucrare care aduce în prim-plan importanța conștientizării și gestionării emoțiilor în viața personală și profesională. Cartea sa a fost elogiată pentru abordarea inovatoare și pentru sfaturile practice oferite pentru navigarea prin complexitatea emoțiilor umane.

Pentru mai multe informații despre eveniment și pentru înscrieri, vă puteți contacta direct pe Cosmin Sava, Fondator BIZZ.CLUB Botoșani, la numărul de telefon 0742 586 140.

Pentru a rămâne la curent cu evenimentele viitoare și pentru a obține mai multe informații despre BIZZ.CLUB Botoșani, puteți vizita pagina oficială de Facebook a clubului: BIZZ.CLUB Botoșani.

Pentru o zi plină de învățăminte și conexiuni valoroase în comunitatea de afaceri din Botoșani, rezervați-vă locul la workshop-ul condus de Zoltán Veres pe 22 mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.