Bianca și Petronela au murit într-un accident rutier cumplit când se întorceau de la muncă

0
10


Accident cutremurător în Vaslui! Bianca și Petronela erau prietene și colege. Se întorceau de la muncă atunci când ceasul rău a sunat pentru ele. Mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a fost complet distrusă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două fete. Ambele și-au pierdut viața în mormanul de fiare. Acum, oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Bianca, în vârstă de 22 de ani, s-a oferit să o ducă acasă și pe colega ei Petronela, în vârstă de 38 de ani. Cele două lucrau împreună, iar când tura s-a terminat s-au urcat în mașină și au plecat spre locuințele lor. Pe drumul dinspre Bârlad spre Perieni, șoferița a pierdut controlul mașinii, iar impactul a fost catastrofal.

Citește și: DESTIN TRAGIC PENTRU BOGDAN, UN TÂNĂR DE 30 DE ANI DIN PITEȘTI. ASISTENTUL VETERINAR A FOST GĂSIT MORT ÎNTR-O MAȘINĂ

Bianca și Loredana au murit în drum spre casă

Accidentul s-a produs vineri noapte, 10 mai 2024. Bianca se afla la volanul mașinii, iar Loredana pe scaunul din dreapta. Cele două au plecat de la restaurantul unde lucrau, însă nu au apucat să meargă mai mult de 10 kilometri. Șoferița nu a mai putut controla mașina și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, era un accident grav avariat în care se aflau două persoane încarcerate, inconştiente. Au fost începute procedurile de încarcerare. Una dintre ele fiind declarată decedată.

Cea de-a două victimă a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, după care a fost trasnportată la compartimentul de primiri urgenţe Bârlad.”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvant ISU Vaslui, potrivit Observator News.

Din nefericire, rănile suferite în accident au fost mult prea grave, iar cea de-a doua victimă s-a stins și ea la spital. Tinerele nu au mai avut nicio șansă. În timp ce Bianca visa să se căsătorească, Loredana avea deja familie. Ea a lăsat în urmă doi copii.

”Nu purtau centură”

Patronul de la restaurantul unde lucrau cele două a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. Mai mult decât atât, el a oferit câteva detalii și despre accident, susținând o serie de ipoteze care ar fi putut să conducă la această tragedie.

„Bianca, doar din bunătatea ei s-a întâmplat. Fiind un copil foarte bun, cu o bunătate inimaginabilă. Din bunătatea ei, ea s-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.