Borussia Dortmund, finalista Champions League, umilită la Mainz! Real Madrid, show la Granada

0
8


Articol de Daniel Grigore – Publicat sambata, 11 mai 2024, 21:26 / Actualizat sambata, 11 mai 2024 21:34

Borussia Dortmund, finalistă de Champions League în acest sezon, a fost umilită în etapa 33 din Bundesliga, 0-3 la Mainz, și este sigură că va încheia sezonul pe locul 5 în Germania.

Pe plan continental, Borussia traversează un sezon de poveste. Pe rând, elevii lui Edin Terzic le-au eliminat din Champions League pe PSV, Atletico Madrid și PSG, ajungând astfel în finala competiției, unde pe 1 iunie vor da piept cu Real Madrid.

Obstacolul „puțin știut” pentru Radu Drăgușin la Tottenham: „Se întâmplă în zilele de meci”

PREMIER LEAGUE

Obstacolul „puțin știut” pentru Radu Drăgușin la Tottenham: „Se întâmplă în zilele de meci”

Borussia Dortmund, finalistă de Champions League, a fost umilită la Mainz

Pe plan intern, echipa nu a funcționat la fel de bine. Borussia mai avea o șansă la locul 4 în Bundesliga, dar totul s-a năruit în această seară, galben-negrii fiind umiliți la Mainz, 0-3, scor stabilit încă din primele 23 de minute de joc!

Lucas Barreiro a deschis scorul rapid, în minutul 12, apoi „dubla” lui Jae-Sung Lee (’19, ’23) a închis tabela la 3-0. Edin Terzic a mutat masiv la pauză, i-a aruncat în luptă pe Sancho, Maatsen și Brandt, dar schimbările nu au avut…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.gsp.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.