După ce a ”orbit” litoralul cu Rolls-ul de 700.000 €, Bianca Drăgușanu nu se mai poate opri! Și-a făcut fenta și-n mall 

0
4


Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare! Vedeta este, fără discuție, una dintre cele mai mediatizate persoane publice de la noi și oriunde merge ochii sunt ațintiți asupra ei. Așadar, după ce a rupt litoralul când s-a afișat alături de Gabi Bădălău într-un bolid în valoare de 700 de mii de euro, de data aceasta am surprins-o pe Bianca în timp ce spărgea banii. CANCAN.RO a fost pe urmele ei în mall și a observat ce plăceri are diva. 

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Toată lumea este cu ochii pe ea, așadar trebuie mereu să se ridice la nivelul așteptărilor. Și cum să faci asta dacă nu să fii îmbrăcată după ultima modă, cu cea mai nouă colecție de haine?! În mall a surprins-o și CANCAN.RO pe Bianca Drăgușanu care a dat o tură pe la câteva magazine. Însă, ceea ce nu știe multă lume este că Bianca are oamenii ei care îi stau la dispoziție când șatena are nevoie.

Bianca Drăgușanu și-a făcut fenta la mall! Cine o ajută pe vedetă

Dis de dimineață, cum s-au deschis porțile mall-ului Băneasa, Bianca Drăgușanu a sosit să-și clătească ochii și să-și achiziționeze cele mai în trend ținute. Vorba aceea, obrazul subțire cu cheltuială se ține, iar Bianca știe bine treaba asta. Prima oprire a fost la un magazin, unde iubita lui Gabi Bădălău a fost anunțată că a venit noua colecție specială Studio. Așadar, diva a fost prezentă la mall și a început să se uite prin articolele expuse în magazin. A fost atrasă de câteva articole, a cerut angajaților mărimea XS care s-au conformat imediat și au respectat cerințele vedetei. Și, deși i-au fost aduse produsele, diva nu le-a probat… Bianca Drăgușanu are un trup tras prin inel, așa că ar fi fost imposibil să nu-i vină hainele ca turnate.

Bianca Drăgușanu și-a făcut fenta în mall Foto CANCAN.RO
Bianca Drăgușanu și-a făcut fenta în mall Foto CANCAN.RO

(ACCESEAZĂ ȘI: S-A ELUCIDAT MISTERUL! CUM PRODUCE BIANCA DRĂGUȘANU 5.000 € FĂRĂ SĂ SE RIDICE DIN PAT?! L-A SĂRIT PE GABI BĂDĂLĂU DIN SCHEMĂ)

După ce a mai stat câteva minute cu doamna de la casă, în timp ce s-a mai uitat la câteva accesorii, Bianca a plecat din magazin cu o pungă mare. Ulterior a intrat și în alte magazine destul de accesibile la preț, însă nu a cumpărat nimic. Probabil că nu a găsit nimic pe gustul ei. Știm că vedetei îi plac hainele pe care nu le…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.