„Îmi fură bărbatul în fiecare seară” Oana Monșneagu se confruntă cu aceeași problemă de când s-a căsătorit cu Vlad Gherman! Actrița a făcut publică imaginea cu soțul său „în fapt”

0
8stiri romania

Oana Moșneagu a făcut haz de „necazul” care se repetă în fiecare seară! Nu credea că va ajunge în situația asta, la scurtă vreme de la nuntă.

Chiar dacă Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție, se pare că actrița are o „concurență” căreia nu-i mai poate face față. Chiar a postat în mediul online prima imagine cu cea care pare că vrea să îi „fure” soțul. Amuzată teribil de situație, le-a arătat tuturor admiratorilor ei din mediul online despre ce este vorba, de fapt! 

Nu, nu este vorba despre o altă femeie care să atenteze la inima lui Vlad Gherman, ci chiar despre micuța lor felină, care, seară de seară, nu ezită să se ghemuiască în brațele actorului minute în șir.

Amuzată de situația cu care se confruntă, actrița nu a putut decât să facă haz de necaz și să aibă o reacție cel puțin amuzantă, în propriul stil caracteristic.

„Vreau să reclam această individă. Îmi fură bărbatul în fiecare seară.”, a scris Oana Moșneagu în mediul online, în dreptul imaginii.

Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cu ce se ocupă Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Sunt împreună de mai bine de doi ani

Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să devină părinți

După nuntă, urătorul pas firesc pentru orice cuplu de tineri îndrăgostiți este să devină părinți, așa că nici Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu fac excepție de la regulă. Cei doi sunt pregătiți să treacă la pasul următor și să aducă pe lume un copil cât de curând. Înainte cu doar câteva săptămâni de nuntă, actorul a ținut să precizeze faptul că sunt dispuși să pună planul în aplicare rapid după ce ajung în fața altarului.

„Da, într-adevăr amândoi ne dorim, o să urmeze și pasul ăsta, este o etapă firească a unui cuplu care tocmai face pasul următor prin această nuntă. Următorul mare eveniment cel mai probabil va fi acesta (n.r botezul). Dar momentan vrem să fim concentrați pe nunta pe care urmează să o avem în doar 3 săptămâni și nu stăm să ne gândim sau să planificăm chestia asta. Într-adevăr amândoi ne dorim copil și cel mai probabil se va întâmpla curând”, a

declarat Vlad Gherman, conform  Cancan.

Citește și: ”Afacerea” pe care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au gândit-o înainte de căsătorie! Vor face bani frumoși din asta: „Am făcut pasul ăsta”Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.