Motivul Pentru Care Christian Sabbagh Se Retrage Din Televiziune Pentru O Perioadă. Nu Va Mai Apărea La Kanal D: „Trebuie Să Iau O Pauză”

0
8


În vârstă de 52 de ani, Christian Sabbagh este prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei la Kanal D și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de investigație și corespondenți de război. În cei 30 de ani de carieră, prin investigațiile sale, a reușit să schimbe destinele multor oameni și să salveze vieți.

De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre, precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori români deveniți sclavi în Libia sau operațiunea riscantă a eliberării româncei obligate să se prostitueze în Germania.

Chiar dacă își iubește meseria și muncește cu pasiune, Christian Sabbagh ia acum o pauză din televiziune. Prezentatorul nu va mai apărea la Știrile Kanal D pentru o perioadă, deoarece va fi în Viena, acolo unde băiețelul lui diagnosticat cu autism va urma un tratament.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care este autist. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a scris el pe Facebook.

christian-sabbagh-10Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

10 imagini din procesul lui Vlad Pascu care nu s-au văzut la TV și o absență de neînțeles: polițiștii care au permis ca un tânăr drogat să conducă pe străzi

Recomandări

10 imagini din procesul lui Vlad Pascu care nu s-au văzut la TV și o absență de neînțeles: polițiștii care au permis ca un tânăr drogat să conducă pe străzi

Prezentatorul nu a anunțat cât va lipsi sau când se va întoarce la pupitrul Știrilor Kanal D.

Băiețelul lui Christian Sabbagh are 6 ani

În urmă cu aproximativ trei ani, Christian jr a fost diagnosticat de medici cu tulburare de spectru autist. Băiețelul are 6 ani și merge în fiecare zi la terapie, timp de 6 ore. Iulia, soția lui Christian Sabbagh, observase că fiul ei nu vorbea, deși avea 3 ani, astfel că a mers la un control medical. Atunci când a primit diagnostictul pentru cel mic, ea a intrat în depresie și a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a-și putea reveni din șoc.

Într-un interviu exclusiv din 2022, Christian Sabbagh ne-a vorbit despre cât de costisitoare sunt terapiile pe care fiul său cel mic le face. O ședință de terapie costă 150 de lei, iar un copil diagnosticat cu TSA are nevoie de minimum 4 ore de terapie pe zi. Prezentatorul de la Kanal D vrea să tragă un semnal de alarmă și în același timp să-i încurajeze pe părinții ai căror copii au fost…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.