Procurorii cer 40 de ani de închisoare pentru atacatorul soțului lui Pelosi

0
8

Un bărbat care a intrat în casa fostului speaker al Camerei Reprezentanților din Statele Unite, Nancy Pelosi, și l-a lovit pe soțul ei cu un ciocan ar trebui să execute 40 de ani de închisoare pentru condamnarea sa pentru infracțiuni federale care sunt echivalente cu un act de terorism, au cerut procurorii vineri.

Procurorii au susținut că individul a comis o crimă de terorism atunci când a atacat familia fostului lider al Camerei Reprezentanților, iar pedeapsa de 40 de ani de închisoare ar trebui să reflecte gravitatea faptei sale. Incidentul a avut loc în casa lui Nancy Pelosi, unde bărbatul a pătruns ilegal și l-a atacat pe soțul ei cu un ciocan, provocându-i răni grave.

Atacul a fost considerat extrem de violent și grav, iar acuzarea a subliniat că este important ca autorul să fie pedepsit în mod corespunzător pentru a descuraja astfel de comportamente violente și periculoase în viitor. Potrivit procurorilor, atacul ar trebui recunoscut ca fiind un act de terorism intern, care a provocat traume și teamă în comunitate.

În final, procurorii au cerut o pedeapsă de 40 de ani de închisoare pentru individul care a provocat acest atac, susținând că este necesar ca justiția să fie servită și că el trebuie să răspundă pentru consecințele faptei sale grave.

Sursa: https://www.reuters.com/world/us/prosecutors-urge-40-years-prison-attacker-pelosis-husband-2024-05-11/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.