”Testamentul” olograf pe care i l-a lăsat lui Dan Negru! Regretul din ultimii ani mărturisit de Florin Piersic înainte să fie internat

0
11


Prin trei operații a trecut Florin Piersic, iar acum se află, sub strictă monitorizare a medicilor, la Spitalul Foișor. Prietenii și nu numai se roagă pentru sănătatea marelui actor, iar unul dintre ei este Dan Negru. Prezentatorul de la Kanal D are, însă, o relație specială cu titanul cinematografiei românești. Un mesaj al lui Florin Piersic pentru omul de televiziune este, de-a dreptul, grăitor în acest sens. Iar CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

În urmă cu doi ani, Florin Piersic își lansa cartea, ”Viața este o poveste…”, iar Dan Negru îi făcea prezentarea, la târgul de carte „Gaudeamus”, într-un cadru plin de admiratori. Cel poreclit Regele audiențelor avea să facă ”onorurile”, iar actorul îi lăsa câteva rânduri emoționante, chiar pe cartea lui, pe care, din inimă, i-a dăruit-o.

(CITEȘTE ȘI: ”O SFIDEAZĂ PE SOȚIA LUI FLORIN PIERSIC!” SCANDAL CU FEMEIA NELIPSITĂ DE LÂNGĂ MARELE ACTOR, AFLAT PE PATUL SUFERINȚEI)

stiri romania
Mesajul lui Florin Piersic pentru Dan Negru, la lansarea cărții marelui actor

Florin Piersic, mesaj de suflet pentru Dan Negru

Câteva rânduri, însă în care Florin Piersic a pus chintesența. ”Dănuțule, m-ai dus cu preșul, cu întâlnirea de la Hollywood! La anul sau poate peste doi, trei ani, adică la 90 ai mei, o facem! Îmi datorezi o întâlnire cu Clint Eastwood…

Dincolo de toate, sunt tare fericit că mi-ai fost alături atâția ani!

Prieten fără pereche! Nu uita că-ți datorez o revanșă la concursul de înot în…Dubai!!

Te iubesc fără final! Puștiul Florin Piersic”, este ”dedicația” pe care i-a dat-o marele actor lui Dan Negru.

Prezentatorul de la Kanal D își făcuse planurile, îi pregătise minuțios surpriza celui de la care trebuia să-și ia revanșa, pentru înotul din Dubai. Doar că n-a fost să fie.

”Florin rămâne cel mai mare actor român din toate timpurile, iar Hollywood rămâne cel mai important loc al actorilor, așa că anul ăsta mi-aș dori mult să unim aceste două branduri uriașe: Hollywood și Piersic.

Sperăm să o facem, ca de obicei, de Crăciun, în tradiționala deja întâlnire pe care o avem de mulți ani. Puștiul, Piersic, e pregătit. Anul trecut m-a bătut la un concurs de înot în Golful Persic. Anul ăsta, sper să-mi iau revanșa în Pacific”, declara Dan Negru, pentru CANCAN.RO (Vezi AICI detaliile).

Cei doi aveau planuri mari…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.