Reţeaua de socializare X va transmite în direct interviuri cu Trump şi Kennedy Jr. » Media

0
6


Reţeaua de socializare X (fostul Twitter) va transmite în direct pe platforma sa interviuri cu Donald Trump şi candidatul independent Robert Kennedy Jr., în cadrul unui eveniment exclusiv organizat împreună cu canalul de ştiri NewsNation.

Ambele evenimente vor lua forma unui interviu filmat, în timpul căruia moderatorii vor transmite întrebările utilizatorilor X ŕ invitatului, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei sociale. Datele şi identităţile moderatorilor nu au fost încă dezvăluite.

NewsNation nu a răspuns solicitării AFP pentru mai multe detalii.

Potrivit purtătorului de cuvânt, directorul general al X, Linda Yaccarino, a înaintat Nexstar, grupul de televiziune şi compania mamă a NewsNation, ideea „unui nou format care să aducă oamenii mai aproape de candidaţi şi să le permită acestora să pună întrebări”.

„Acest lucru va fi interesant”, a scris pe platformă acţionarul majoritar al X, Elon Musk, într-o postare care conţine un link către un articol despre interviurile cu Donald Trump.

De când a preluat controlul reţelei de socializare, antreprenorul a încercat să transforme platforma într-un loc în care să poată fi difuzat conţinut video exclusiv şi să genereze trafic.

Citește și Donald Trump vrea să protejeze TikTok în SUA. În mandatul anterior, voia să-l interzică

După ce a fost dat afară de la Fox News, prezentatorul vedetă ultraconservator Tucker Carlson şi-a stabilit reşedinţa pe X anul trecut, înainte de a-şi înfiinţa propriul serviciu de streaming.

În mai 2023, Elon Musk a realizat un interviu în direct, difuzat pe X, cu Ron DeSantis, candidat la nominalizarea republicană şi la funcţia de guvernator al statului Florida.

Miliardarul s-a întâlnit cu Donald Trump în mai multe rânduri şi, potrivit The Wall Street Journal, a discutat cu fostul şef de stat despre un posibil rol de consilier la preşedinţie în cazul în care dezvoltatorul imobiliar va fi ales.

Elon Musk, pe de altă parte, este un fervent critic al preşedintelui american Joe Biden, în special în ceea ce priveşte politica sa de migraţie.

Potrivit The Wall Street Journal, X şi NewsNation au vrut să organizeze o dezbatere între…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.