Alexandra Stan, din nou singură! „Care iubit?”

0
8
Alexandra Stan, din nou singură! „Care iubit?”
Alexandra Stan, din nou singură! „Care iubit?”


Cântăreața a făcut declarații exclusive la Spynews.ro cu privire la viața personală.

 

Au trecut doar câteva săptămâni de când în media apăreau clipuri video în care Alexandra Stan filma alături de un milionar belgian, despre care se spunea că ar deține numeroase proprietăți imobiliare în Spania. În cadrul unui interviu acordat pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, artista a dat de înțeles că ar fi din nou singură.

”Sunt foarte fericită! Sunt înconjurată de prieteni, familie și sunt foarte fericită. Care iubit? Nu am zis nimic, nu am postat nimic, am zis că doar sunt în Spania, nu am zis nimic”, a mai Alexandra Stan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Întrebată despre modul cum ar arăta bărbatul care să o facă fericită, vedeta s-a eschivat, spunând că acum e concentrată pe cariera muzicală: ”E ok, deocamdată nu mă gândesc la asta, sunt focusată pe muncă, vreau să muncesc, să fac chestii. Sunt chiar foarte bine, avem multe proiecte, concerte, avem și filmări, lansez și un album la sfârșit de septembrie, primul album în limba română”.

Diva a mai dezvăluit că orice s-ar întâmpla nu poate locui departe de România. ”M-am mutat. Am stat la un moment dat în LA, dar nu știu ce să zic, nicăieri nu-i ca acasă, știi vorba aia. Te muți o perioadă, o lună două, câteva săptămâni,dar apoi tot trebuie să te întorci acasă, pentru că de aici îți iei energia, eu sunt foarte conectată cu Constanța, dar și cu România, e greu”, a mai zis ea

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.