Anca Molnar și-a pierdut viața la doar 35 de ani! Make-up artista vedetelor s-a stins după o luptă grea cu cancerul, lăsând în urmă un bilet de adio

0
4stiri romania

Anca Molnar a murit, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Trecerea ei în neființă a lăsat multă durere în sufletele familiei și prietenilor.

Este o zi neagră pentru toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Anca Molnar. Make-up artista vedetelor s-a stins din viață, după o luptă grea cu cancerul. Toți așteptau o veste bună, însă din nefericire, anunțul devastator a fost făcut chiar de către soțul acesteia, în urmă cu doar câteva ore.

Anca Molnar se bucura de o carieră de succes, dar și de o familie minunată. Avea o mulțime de visuri și dorințe, însă toate s-au spulberat la doar 35 de ani, din cauza unei boli nemiloase.

Mesajul de adio al Ancăi Molnar 

Anca Molnar a fost diagnosticată cu cancer, iar de acolo a urmat o luptă grea. Din nefericire, într-un final boala a învins. Vestea că make-up artista s-a stins din viață la doar 35 de ani a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au apreciat pentru munca sa, dar și pentru caracterul său.

Era o persoană extrem de iubită și se bucură de o carieră în plină ascensiune.

Totodată, avea o familie minunată, un soț iubitor și un copil, care în aceste momente sunt răpuși de durere. Pe conturile sale de socializare, a apărut chiar și un mesaj de adio, cu ultimele sale gânduri. 

Citește și: Descoperire de-a dreptul șocantă într-un cartier din Oradea! Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-o remorcă, iar o altă persoană se află în stare gravă

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o alta lume.


Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ.
Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin.
Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat…Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu!
Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, a fost mesajul de adio al Ancăi Molnar.

Anca Molnar a murit

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Decizia luată de judecători în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi, marocanul acuzat că i-a ucis pe Vanessa și pe iubitul ei, Youssef Ajniyah. Tânărul susține în continuare că este…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.