Dezbaterea juriului începe în procesul lui Hunter Biden privind arma de foc | Știrile din instanțe

0
8

Juriul a început deliberările în cazul lui Hunter Biden, fiul președintelui SUA, Joe Biden, acuzat că a mințit despre consumul său de droguri ilegale atunci când a cumpărat o armă în 2018. Cei 12 jurați au deliberat aproximativ o oră după argumentele finale marți, urmând să reia la 9 dimineața ora locală.

Procurorul guvernamental Derek Hines a cerut juraților să aplice legea în mod egal pentru acest acuzat, precum ar face cu oricine altcineva, susținând că Hunter Biden a încălcat legea când a ales să mintă și să cumpere o armă. Avocatul apărării, Abbe Lowell, a comparat cazul guvernului cu munca unui magician care se concentrează pe consumul de droguri anterior achiziției armei pentru a crea iluzia că Hunter Biden era consumator de cocaină când a cumpărat arma. Judecătorul Maryellen Noreika i-a instruit pe jurați să fie imparțiali și să decidă pe baza probelor.

Procurorii au prezentat o privire intimă asupra anilor de luptă a tânărului Biden cu dependența de alcool și crack cocaine, argumentând că acest fapt îl împiedica legal să cumpere o armă. Dacă va fi găsit vinovat, Hunter Biden ar putea primi până la 25 de ani de închisoare. Acest proces este urmat de altul istoric – condamnarea penală a lui Donald Trump pe 30 mai. Democtratii din Congres consideră urmărirea penală a lui Hunter Biden drept dovadă că Joe Biden nu folosește sistemul de justiție în scopuri politice sau personale.

Sursa: https://www.aljazeera.com/news/2024/6/11/jury-deliberations-start-in-hunter-bidens-gun-trial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.