Imagini Rare Cu Cei Patru Copii Ai Lui Adrian Mutu. Își Petrec Vacanța în Republica Dominicană

0
4


Adrian Mutu, celebrul antrenor și fost mare fotbalist, trăiește momente de bucurie alături de întreaga sa familie într-o vacanță de vis în Republica Dominicană. Motivul sărbătorii este unul special: Adriana, fiica lui cea mare, împlinește 18 ani și termină liceul.

Pentru a marca acest moment important, „Briliantul” a decis să-și adune toți cei patru copii, pe Mario, Adriana, Maya și Tiago, într-un loc exotic. Imaginile postate pe rețelele de socializare arată cât de fericit și împlinit este Adrian Mutu, petrecând clipe de neuitat alături de cei dragi.

Adrian Mutu – imagini copii (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Adriana și Maya Mutu, fiicele fostului sportiv din mariajul cu Consuelo Matos, locuiesc în prezent în Republica Dominicană, alături de mama lor. Cele două adolescente s-au transformat în adevărate domnișoare.

Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au zburat până în Republica Dominicană pentru a se bucura de această vacanță specială împreună cu toți copiii. Mutu are patru copii cu trei femei diferite: Mario Mutu, din căsnicia cu Alexandra Dinu, Adriana și Maya Mutu din mariajul cu Consuelo Matos, și Tiago Mutu din relația cu Sandra Mutu.

REPORTAJ Alegeri 2024 | Poliție, jandarmi și o bunică speriată de propria nepoată la Belciugatele: „M-a făcut în tot felul că am urcat în mașina primarului!”

Recomandări

REPORTAJ Alegeri 2024 | Poliție, jandarmi și o bunică speriată de propria nepoată la Belciugatele: „M-a făcut în tot felul că am urcat în mașina primarului!”

„Cea mare are graduation party. Termină liceul. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario. Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal că și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Tiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”, spunea Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Fata cea mare a lui Adrian Mutu, Adriana, a împlinit 18 ani, prilej de mare sărbătoare în toată familia. Cu o relație bună cu fostele soții, Alexandra și Consuelo, „Briliantul” a reușit să păstreze armonia și să se implice activ în viața copiilor săi.

Cum se înțelege Sandra cu fostele soții ale lui Adrian Mutu

Prima dată, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu. Mariajul lor a durat din anul 2001 până în 2003, când au ajuns la divorț….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.