Vor rămâne prețurile RCA plafonate și după 30 iunie? Ministrul de Finanțe spune că așteaptă analiza ASF

0
4


​Menținerea sau nu a plafonării prețurilor RCA va fi decisă de o analiză a Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), care ar trebui să vină „în ultima decadă a lunii iunie”. „În funcție de această analiză o să luăm decizia cea mai potrivită pentru a fi protejati atât asigurații și să nu producem perturbări în piața asigurărilor”, a declarat luni ministrul de Finanțe Marcel Boloș, prezent la o conferință organizată de asigurătorii UNSAR.

stiri romania

masiniFoto: Dreamstime

  • „Așteptăm o analiză pe care o face ASF, întrucât ea are responsabilitatea monitorizării pieței asigurărilor.
  • În funcție de aceasta analiză o să luam decizia cea mai potrivită pentru a fi protejati atât asigurații și să nu producem perturbări în piața asigurărilor.
  • Mai sunt 20 de zile și sunt convins că vor veni cu o propunere”, a declarat luni Marcel Boloș întrebat de HotNews.ro dacă plafonarea prețurilor RCA va continua și după data de 30 iunie 2024.

Întrebat dacă are indicii legate de oportunitatea unei noi decizii de amânare a plafonării tarifelor RCA, Boloș a spus că nu vrea să se antepronunțe.

  • „Nu aș vrea să mă antepronunț pentru că o…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “economie.hotnews.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.