Ce interdicții a primit Nelu Vlad din partea doctorilor: „Vechile reguli…”

0
8
Ce interdicții a primit Nelu Vlad din partea doctorilor: „Vechile reguli…”
Ce interdicții a primit Nelu Vlad din partea doctorilor: „Vechile reguli…”


Celebrul artist a suferit o operație complicată, iar acum se află în perioada de recuperare.

Nelu Vlad a avut probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care a ajuns sub bisturiu, după ce medicii i-au detectat un hematom pe creier. Operația a fost un succes, iar acum artistul se află în perioada de recuperare. Nelu Vlad a revenit pe scenă, iar într-o declarație exclusivă acordată pentru Antena Stars a mărturisit că are, în continuare o serie de interdicții date de medici.  

”Activitatea este intensă și, din punctul meu de vedere, e bine, mă păstrez, nu mă mai expun nopțile, am cântat, merg la hotel, mă odihnesc și cu asta pot să îmi duc activitatea. A zis doar atât (n.r. medicul), să am atenție, vechile reguli: antifumat, anti alcool, anti plajă, soare”, a declarat Nelu Vlad, la Antena Stars.

Cu ceva timp în urmă, cântărețul a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV cum a aflat că are hematom pe creier: ”Am chemat ambulanța și m-am dus la spital de urgență, iar acolo mi-au găsit un hematom între creierul mare și creierul mic. Din momentul ăla, eu nu am știut dacă mai scap sau nu, pentru că să te trezești cu așa ceva dintr-o dată și neinformat asupra acestui lucru este teribil! Am avut momente foarte grele, chiar sinistre”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.