Țară europeană, asigurare ca-n Europa: Trendul polițelor de asigurare este în creștere în România

0
8
Țară europeană, asigurare ca-n Europa: Trendul polițelor de asigurare este în creștere în România
Țară europeană, asigurare ca-n Europa: Trendul polițelor de asigurare este în creștere în Româniastiri romania

România este la jumătatea mediei europene când vine vorba de polițe de asigurare. Trendul este însă unul ascendent. Firmele de asigurări speră ca odată cu noul parlament european, comisia europeană să vină cu soluții de conștientizare, iar numărul polițelor de asigurări facultative din România să crească într-un ritm mai alert.

În România este asigurată doar o locuință din 5, iar peste 80% din piața de asigurări e reprezentată de polițele RCA. Ajunsă deja la aproximativ 3 miliarde și jumătate de euro subscrieri anul trecut, piața locală de asigurări își poate crește valoarea de 2-3 ori, odată ce va apărea o piață unică, la nivelul Uniunii Europene.

Olav JONES (Director General Adjunct Insurance Europe): Guvernele trebuie să contribuie și vom vedea recunoscându-se din ce în ce mai mult că este nevoie de investiții private pentru asta

România suferă încă la nivelul de informare a cetățenilor cu privire la beneficiile unei polițe de asigurare. O astfel de precauție îi poate ajuta pe toți cei care ajung în situații dificile din cauza sănătății, a unui accident sau a unui dezastru natural.

Alexandru CIUNCAN (Președinte UNSAR):…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.