Câți bani a făcut Edward Sanda din Tik-Tok! Artistul nu se mai ascunde și dă cărțile pe față! A spus clar suma | EXCLUSIV

0
4
Câți bani a făcut Edward Sanda din Tik-Tok! Artistul nu se mai ascunde și dă cărțile pe față! A spus clar suma | EXCLUSIV
Câți bani a făcut Edward Sanda din Tik-Tok! Artistul nu se mai ascunde și dă cărțile pe față! A spus clar suma | EXCLUSIVstiri romania

Edward Sanda a dezvăluit câți bani a făcut din Tik-Tok! Îndrăgitul artist a dat răspunsul pentru una dintre cele mai fierbinți întrebări, iar suma îi va lua cu siguranță pe toți prin surprindere!

Edward Sanda se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din noua generație, iar piesele sale au un real succes. Mărturisește că își promovează muzica cel mai bine pe Tik-Tok, fiind rețeaua pe care o consideră cea mai potrivită pentru creațiile sale. Artistul a făcut și live-uri pe platformă o bună perioadă, însă mărturisește că acum simte că nu i se mai potrivesc.

Invitat la “Play IT”, în cadrul campaniei #JosFiltrele, Edward Sanda a mărturisit că folosește filtrele din mediul online pentru editarea pozelor, însă este de părere că nimeni nu ar trebui să exagereze cu ele sau să le folosească până în momentul în care ar deveni de nerecunoscut.

Celebrul artist a vorbit deschis și despre banii care se fac pe rețelele sociale și a dezvăluit cum au arătat veniturile sale din Tik-Tok.

Dincolo de asta, Edward Sanda este de părere că viața din online nu ar trebui să fie una perfectă, tocmai pentru că oamenii se pot inspira și pot învăța adevărate lecții de viață de la personalitățile pe care le urmăresc!

Edward Sanda, în platoul Play IT

[Sursa foto: Captură YouTube]

Edward Sanda, sincer cu privire la filtrele de pe social – media

Edward Sanda se numără printre artiștii foarte activi în mediul online și postează adesea frânturi din viața lui de zi cu zi, dar și aspectele care țin de muzică. Când vine vorba de fotografii, cântărețul recunoaște că mai folosește filtre, în special pe cele care modifică tonurile, culorile și lumina.

Citește și: „Țin să spun oficial” Nelu Cortea, adevărul despre certurile cu Cătălin Bordea! Cum se înțeleg cei doi prieteni, de fapt: „Și comedianții se mai supără”

Sincer așa cum ne-a obișnuit, Edward Sanda recunoaște că a folosit și filtre pentru față, însă nu a exagerat niciodată și este de părere că echilibrul ar putea fi o cheie a succesului.

“Cred că a devenit un trend. Nu mi se pare ceva chiar atât de rău, dar este un pic dus la extrem. Adică se exagerează puțin. Contează și cât pui filtrele și cât de mult le ajustezi să pari altcineva. De culoare folosesc, dar sunt filtrele acelea la față și nu mai recunoști persoana aceea.

Edward Sanda în vacanță

[Sursa foto:…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.