CNAIR, despre închiderea circulației pe Valea Oltului: „Construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti este esenţială. Nu mai poate fi amânată”

0
6
CNAIR, despre închiderea circulației pe Valea Oltului: „Construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti este esenţială. Nu mai poate fi amânată”
CNAIR, despre închiderea circulației pe Valea Oltului: „Construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti este esenţială. Nu mai poate fi amânată”stiri romania

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere subliniază, joi, importanţa lucrărilor la autostrada Sibiu-Piteşti şi anunţă că realizarea celor două secţiuni care traversează Carpaţii nu mai poate fi amânată. Ciculaţia pe Valea Oltului va fi închisă pe timpul zilei, în intervalul orar 6.00 – 20.00, timp de o lună, transmite News.ro.

„Construcţia autostrăzii Sibiu – Piteşti este esenţială pentru România. În lungime de 122 de km, această autostradă face parte din Coridorul 4 Paneuropean (Coridorul Rin – Dunăre). Marea majoritate a transporturilor de persoane şi de mărfuri pe ruta Est – Vest (Constanţa – Nădlac) tranzitează acum această zonă pe DN7, în condiţii care nu oferă suficient confort şi siguranţă rutieră. De aceea, construcţia celor două secţiuni care traversează Carpaţii nu mai poate fi amânată! Secţiunea 2 (Boiţa – Cornetu) este una dintre acestea, iar de operaţiunile de defrişare a versantului (derulate în perioada 08 iulie – 09 august) depind următoarele etape ale construcţiei care trebuie finalizată în 2028”, transmite CNAIR, joi seară.

Potrivit companiei, traficul pe Valea Oltului va fi restrictionat….Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.