Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunie

0
10
Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunie
Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunieCe înseamnă asta pentru noi? Problema reală constă în construirea propriei fortitudini emoționale și în capacitatea de a face față furtunilor.

Iată 4 semne zodiacale care vor resimți cel mai intens retrogradul lui Saturn din 29 iunie până în 15 noiembrie 2024

Vărsător

Dacă ai Soarele în Vărsător, vei resimți puternic retrogradul lui Saturn începând cu 29 iunie și până la sfârșitul retrogradului pe 15 noiembrie.

Nu doar că Saturn este una dintre planetele guvernatoare ale Vărsătorului (cealaltă fiind Uranus), dar Saturn în Pești are un efect benefic asupra Vărsătorului, deoarece aceste semne zodiacale adiacente sunt mai orientate spre comunitate și umanitarism decât restul semnelor zodiacale.

Prin urmare, în timpul retrogradului lui Saturn, Vărsătorul va descoperi bucuria când se concentrează pe procesul de realizare a lucrurilor, în loc să se fixeze pe obiectivul final. Aceasta este ceea ce înseamnă să faci timp pentru a te bucura de călătorie, nu de destinație.

Va fi o lecție dură de învățat dacă ai multe poziții de semne de aer și foc în harta natală, dar te va ajuta să-ți construiești răbdarea și să înțelegi importanța atenției la detalii. La urma urmei, a face ceva bine de la început este mult mai satisfăcător și eficient decât a trebui să te întorci și să corectezi greșelile evitabile.

Dacă simți nevoia, poartă agată albastră sau calcit albastru în perioada retrogradului pentru a te ajuta să rămâi aliniat cu acesta și să înveți lecțiile valoroase pe care le va aduce la ușa ta.

Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile

Berbec

Dragă Berbec, vei avea o experiență mixtă în timpul retrogradului lui Saturn în Pești. Pe de o parte, ca semn zodiacal care precede Peștii, aceștia tind să fie prieteni chiar dacă naturile voastre elementare sunt diferite. Astfel, retrogradul lui Saturn va dezvălui adâncimile ascunse ale caracterului tău care nu erau cunoscute nici ție, nici altora. Nu fi surprins dacă oamenii cred că te prefaci că ai înțelepciune sau talente. În timp, ei vor realiza că nu ești o caricatură, ci un individ cu multiple fațete.

Dar nu totul va fi ușor pentru tine în timpul retrogradului. Unii dintre voi vor pierde prieteni sau se vor simți atrași de un alt cerc social.

Dacă această decizie este autoinițiată, vei fi în aliniament cu mesajul și binecuvântările retrogradului lui Saturn. Este aici pentru a te ajuta să renunți la ceea ce nu servește binele tău cel mai înalt, inclusiv prietenii falși sau oamenii care încearcă în mod deliberat să te țină pe loc (pretinzând altfel în fața ta).

Dacă nu alegi acest drum de eliminare a inutilului și a relațiilor care te împiedică mai mult decât te ajută, Saturn va crea situații care îi vor îndepărta de tine. Dar acest drum din urmă va fi dureros, deoarece te vei simți ca și cum ai fi abandonat de cei pe care i-ai prețuit, iubit și îngrijit atât de mult timp.

Poartă un pandantiv din cuarț roz pentru a te ajuta să te ancorezi în această tranziție. Eliminarea influențelor toxice este o binecuvântare mare, chiar dacă te doare în acel moment.

Zodiile care nu te vor trăda niciodată. Pe ele poți să contezi că te vor sprijini în momentele grele

Leu

Dragă Leu, pregătește-te pentru lansare, deoarece retrogradul lui Saturn în Pești va fi o perioadă de gală pentru tine! Aceasta este valabilă în special pentru cei cu Soarele în Leu, precum și pentru Luna în Leu cu poziții în Rac în harta natală. Va trebui să îți încetinești procesele pentru a preveni retrogradul să îți deranjeze programul, dar vei avea și o experiență aproape supranaturală în această perioadă.

Acordă o atenție deosebită semnelor și sincronicităților și notează-le undeva pentru a nu le uita. Piesele de puzzle vor începe să aibă sens odată ce vei colecta suficiente dintre ele în timpul retrogradului.

De asemenea, ești încurajat să fii mai atent la prietenii pe care îi ai și la cercurile sociale în care te rotești, spun astrologii. Ei te vor ajuta sau te vor împiedica. Așa că nu ignora semnalele de avertizare! Saturn nu se joacă atunci când oamenii aleg în mod intenționat să ignore ceea ce este chiar în fața ochilor lor.

Poți lucra cu Ochi de Tigru pentru a te ajuta să rămâi ancorat și puternic în timpul retrogradului.

Fecioară

Dragă Fecioară, acest retrograd al lui Saturn în Pești va fi o perioadă de învățare și regrupare pentru tine. Dacă te simți mai introvertit decât de obicei, nu lupta împotriva acestui sentiment sau simți că trebuie să te dovedești social în fața oamenilor.

A te înclina către darurile unice ale acestui retrograd (pentru tine) te va ajuta să înțelegi adevăratele tale motivații în viață și ce este pentru tine și ce nu este. Rezultatul final va fi eliberator pentru sufletul tău și îți va oferi o mai mare încredere în tine și în capacitățile tale odată ce retrogradul va trece.

Amintește-ți doar: Peștii sunt semnul zodiacal opus al Fecioarei, așa că prezența lui Saturn în Pești te va provoca să gândești diferit și să înveți de la cei pe care probabil i-ai considera nevrednici din cauza prejudecăților și credințelor condiționate. Pentru unii, această perioadă îți va intersecta drumurile cu membri ai tribului sufletesc care te vor ajuta să explorezi și să îți extinzi orizonturile.

Dacă simți nevoia, ancorează-te regulat în perioada retrogradului pentru a nu deveni copleșit sau stresat de provocările pe care Saturn le aduce la ușa ta. Fie că faci acest lucru prin meditație, respirație concentrată, yoga sau altă tehnică, te va ajuta să înțelegi că uneori singurul lucru care stă între tine și destinația ta este propria ta persoană și fricile tale. Așa că depășește acele bariere interne și lasă-ți partea mercurială să preia controlul!

Horoscop chinezesc joi, 4 iulie 2024. Energiile benefice se aliniază pentru patru zodii. Noi oportunități le apar în caleCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.