Putin spune: preferința pentru Biden rămâne neschimbată în ciuda dezbaterii

0
10

Președintele rus Vladimir Putin a declarat joi că a văzut fragmente din dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump, dar că preferința sa pentru Biden drept următorul președinte al SUA rămâne neschimbată.

Putin a declarat că a observat discuția și a apreciat pozițiile exprimate de cei doi candidați în ceea ce privește controlul armelor și tratamentul cu privire la recenta dezvăluire despre fiul lui Biden. Cu toate acestea, președintele rus a subliniat că preferința sa rămâne aceeași, în ciuda faptului că a observat confruntarea dintre cei doi candidați.

Putin a spus că se așteaptă la o cooperare mai bună între Rusia și Statele Unite sub o eventuală administrație Biden, chiar dacă există o istorie complicată între cele două țări. El a menționat că, indiferent de cine va fi președinte, Rusia își va adapta politicile externe pentru a se potrivi cu interesele sale.

De asemenea, Putin a spus că este pregătit să lucreze cu oricine va fi ales președinte al SUA și că speră la o relație mai constructivă între cele două țări, deși a subliniat că Rusia va continua să își apere interesele și suveranitatea.

În final, Putin a concluzionat că decizia privind cine va fi următorul președinte al SUA îi aparține cetățenilor americani, dar că Rusia este pregătită să coopereze cu orice administrație va fi aleasă.

Sursa: https://www.reuters.com/world/putin-says-preference-biden-remains-unchanged-despite-debate-2024-07-04/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.