Simona ex-Sensual, foarte aproape de a rămâne fără bani pe card: ”Totul a început la o spălătorie…”

0
5
Simona ex-Sensual, foarte aproape de a rămâne fără bani pe card: ”Totul a început la o spălătorie…”
Simona ex-Sensual, foarte aproape de a rămâne fără bani pe card: ”Totul a început la o spălătorie…”


La Știrile Antena Stars, fosta divă de la începutul anilor 2000 a povestit că a fost la un pas să rămână fără bani pe card.

Simona ex-Sensual a fost să-și spele mașina și a fost la un pas să rămână cu conturile goale. Simona Sensual a povestit că a plătit, ca de obicei, cu cardul, dar i s-a părut puțin suspect POS-ul care era ușor diferit față de alte aparate. Ea susține că respectivul aparat, de la spălătorie, ar fi citit absolut toate datele cardului, iar mai apoi s-ar fi încercat o serie de cumpărături online.

„A început la o spălătorie… am fost, am plătit cu cardul și mi-am dat seama după modul de plată, nu știu, bancomatul sau cum se numește acela unde plătești, POS-ul era puțin diferit și pe ecran nu apărea suma. În general, când plătești cu cardul apare suma ca să o confirmi cu cardul, să o plătești sau dacă îți cere pin-ul sau nu. La acest model de aparat, nu apărea nici suma care trebuia plătită și nici pin-ul nu mi l-a cerut, adică mi-a luat direct, cea ce mie mi s-a părut foarte ciudat”, a declarat Simona Sensual, la Știrile Antena Stars.

Simona ex-Sensual a adăugat: „Pe moment nu am băgat de seamă, am continuat ce am avut de făcut, am plecat și bineînțeles că a doua zi, eu am aplicație la card, la fiecare card am aplicație ca să văd tranzacțiile, debitele. Am văzut că s-au încercat niște plăți, ceea ce eu nu făcusem, nu aveam niciun gând să fac nicio plată online, mai ales că aplicația pe care o am eu la cardul acesta, pentru plățile online, e un buton pe care îl apeși să deschizi sau nu”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.