„Te fac să dispari!”. Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce a amenințat prin SMS cu moartea doi polițiști

0
8
„Te fac să dispari!”. Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce a amenințat prin SMS cu moartea doi polițiști
„Te fac să dispari!”. Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv, după ce a amenințat prin SMS cu moartea doi polițiștistiri romania

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a amenințat, în repetate rânduri, doi polițiști. Pe parcursul mai multor luni, individul le-a trimis mai multe SMS-uri în care îi amenința că îi va decapita cu coasa. Potrivit surselor news.ro, bărbatul are un „cazier impresionant”, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale.

Prima amenințare a avut loc în data de 21 octombrie 2023, la ora 03:24, când bărbatul i-a trimis unuia dintre poliţiști un SMS prin care îi adresa ameninţări cu acte de violenţă, cuvinte şi expresii jignitoare: „… că vii aici şi mă duc la puşcărie din cauza ta”.

Amenințările, scrie sursa citată, au continuat și anul acesta. Printre altele, bărbatul le-a transmis agenților și că îi va decapita cu o coasă.

„În data de 28.06.2024, ora 08:30 şi ora 10:00, inculpatul L.M. a adresat ameninţări directe cu moartea şi cu acte de violenţă la adresa agenţilor de poliţie L. V.-I. şi A. G.-B., cărora le-a fost creată o stare de temere, după cum urmează: îi va decapita cu o coasă pe cei doi agenţi de poliţie dacă vor intra în localitatea Fântânele; „Tu în Fântânele nu mai calci! Mă duc la puşcărie 20 de ani pentru tine! Eu îţi dau în cap frate!”; „(…) mă duc 10 ani la puşcărie, vin înapoi, eu din puşcărie ies, tu din poliţie nu mai ieşi!”; „Eu te fac să dispari!”; „ 10 ani de puşcărie dacă fac, 20 de ani, dacă nu, eu pe tine te scot din Fântânele, pe tine personal (…)!”; „Eu dau în cap!”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Bărbatul are un „cazier impresionant”, au declarat surse judiciare pentru News.ro, fiind anchetat anterior pentru mai multe fapte penale. Ameninţările adresate celor doi agenţi nu au venit, însă, pe fondul unei anchete care să îl vizeze, ci pe fondul consumului excesiv de alcool.

Pentru faptele sale, bărbatul, care este cercetat pentru trei infracţiuni de ultraj şi ultraj în formă continuată, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a făcut deja apel la decizia Judecătoriei Hârlău.

Editor : Izabela ZahariaCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.