Andrew și Tristan Tate, liberi să părăsească România! Prima reacție a lui Andrew după victoria din instanță

0
6
Andrew și Tristan Tate, liberi să părăsească România! Prima reacție a lui Andrew după victoria din instanță
Andrew și Tristan Tate, liberi să părăsească România! Prima reacție a lui Andrew după victoria din instanță


Victorie în instanță pentru frații Tate! Tribunalul București a hotărât vineri, 5 iulie, să mențină măsura preventivă a controlului judiciar, dar Andrew și Tristan pot părăsi România.

Cei doi milionari, foști kickboxeri, acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată pot părăsi România! Magistrații Tribunalului București s-au pronunțat, vineri, în favoarea lui Andrew și Tristan Tate! Au fost ridicate restricțiile privind călătoriile celor doi frați în cadrul Uniunii Europene.

„În baza art. 207 C.proc.pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA Și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o noua verificare a măsurii preventive dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art. 2081 C.p.p. rap la art. 215 alin. 1,2, 8 şi 9 C.p.p. dispune înlocuirea obligaţiei inculpaților TATE III EMORY ANDREW şi TATE TRISTAN de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia inculpaților de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată”, se arată în decizia instanței.

Decizia poate fi contestată de către DIICOT în 48 de ore de la comunicare. Avocatul lui Andrew și Tristan, Eugene Vidineac, a mărturisit că cei doi frați sunt hotărâți să-și recapete reputația. (VEZI AICI: EA ESTE BOMBA SEXY CARE I-A ACUZAT DE VIOL PE FRAȚII TATE. S-A AFIȘAT PE STRĂZILE DIN CAPITALĂ APROAPE GOALĂ)

„Acceptăm și aplaudăm decizia de astăzi a instanței, pe care o consider o reflectare a comportamentului exemplar și a asistenței clienților mei. Andrew și Tristan sunt în continuare hotărâți să își reabiliteze numele și reputația; cu toate acestea, ei sunt recunoscători instanțelor pentru că au avut încredere în ei”, a spus avocatul.

Imediat după anunțarea deciziei, Andrew Tate a publicat un mesaj pe rețeaua X (fostă Twitter): ”Sunt liber. Pentru prima oară în trei ani pot să părăsesc România. Judecătorii au decis… Pot să părăsesc România, deci să luăm (Ferrari) SF90 să mergem în Italia, (Maserati) MC20 pentru Cannes, Ferrari 812 Competition la Paris, unde să merg?”, a fost mesajul lui Andrew Tate după decizia instanței.

stiri romania
Andrew și Tristan Tate,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.