Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat”

0
5
Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat”
Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „E un moment delicat”


După doi ani de la ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cei doi părinți se află în plin proces pentru custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina. Alina Sorescu a recunoscut, recent, că este un moment dificil pentru familia lor, însă luptă să le ofere fetelor sale echilibrul de care au nevoie. 

Alina Sorescu cu fetițele sale Foto: arhivă Click!

Alina Sorescu cu fetițele sale Foto: arhivă Click!

Care este echilibrul în viața Alinei Sorescu 

Artista Alina Sorescu este de obicei discretă cu viața ei personală, însă recent a făcut câteva declarații. „Echilibrul meu vine dintr-o îmbinare, zic eu fericită, a tuturor planurilor din viața mea. Nu pot să spun că acum sunt neapărat într-un moment în care să simt echilibrul, încă îl caut. Îmi doresc să-mi găsesc liniștea din toate punctele de vedere. Încerc să mă bucur de ceea ce este bun în viața mea. Fetițele sunt motorul în tot ceea ce fac. Activitatea mea profesională mă ajută să-mi găsesc energia să merg mai departe, publicul, cei care mă urmăresc, familia mea extinsă. Cred că e important să îți găsești o sursă de echilibru în ceea ce ai bun și stabil și liniștit în viața ta”, a spus Alina Sorescu, pentru Unica.ro.

“În situația noastră de familie este un moment delicat”

Cât despre cea mai mare provocare a ei ca mamă, Alina Sorescu a mai spus: „În situația noastră de familie e un moment delicat și am multe provocări în calitate de mamă tocmai din dorința de a le asigura un trai stabil, o rutină în ceea ce privește activitatea lor școlară. Sper ca toată situația noastră de familie să se regleze și să se liniștească la un moment dat. Asta ar fi în beneficiul fetelor, ca ele să aibă o viață stabilă și un ritm de viață echilibrat, așa cum trebuie să-l aibă orice copil”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că divorțează, după mai bine de 12 ani de căsnicie. Dar procesul nu s-a finalizat nici acum, iar neînțelegerile dintre cei doi au continuat. Artista a spus că nu reușește să ajungă la un consens cu fostul soț…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.