Bianca Drăgușanu, peripeții la întoarcerea din vacanță: „Am zburat 48 de ore”

0
12
Bianca Drăgușanu, peripeții la întoarcerea din vacanță: „Am zburat 48 de ore”
Bianca Drăgușanu, peripeții la întoarcerea din vacanță: „Am zburat 48 de ore”


Diva a fost în Europa, dar la cât a zburat spune că putea să ajungă în China și să se și întoarcă.

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută la întoarcerea din vacanță. Și asta din cauza întârzierilor pe care le-au avut zborurile ei. Chiar dacă a fost în Europa, ea a spus că se putea duce foarte bine și în China ori Singapore, având în vedere timpul pe care l-a pierdut!

„Am zburat 48 de ore. Puteam să ajung în China și în Singapore, să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și acum îmi aștept bagajul, care plecase din Elveția și trebuia să vină direct în România. Ce credeți? Am găsit bagajul? Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în aeroportul din România vreo două ore și un pic. După câteva cercetări mi-am găsit și bagajul”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Blondina este de părere că la business class, unde și-a cumpărat bilet, e mai rău ca-n piață, la Obor. „A fost o peripeție… Se pare că aparențele înșeală de fiecare dată. Nici businessul nu mai e ce a fost odată. Nu vă spun în aeroport… Ce e la business e cum ești la Obor. La Obor e mai bine că totuși ești organizat și nu te calci în picioare”, a adăugat vedeta.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.