Cum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmar

0
10
Cum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmar
Cum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmarCum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmar. Pompierii au intervenit la o gospodărie din judeţul Galaţi, unde s-a produs un incendiu şi o explozie a unei butelii.

Un scurtcircuit la un frigider a afectat furtunul de la o butelie, iar aceasta a explodat. Bucătăria şi două camere au fost distruse.

Cum poate să-ţi sară-n aer casa. Scurtcircuit la frigider. Restul e un coşmar

”În cursul acestei zile, Dispeceratul Integrat 112 a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din satul Slobozia Corni, comuna Ghidigeni.

Când au ajuns la locul evenimentului, echipajele de militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Tecuci au constata că incendiul se manifesta cu violenţă la întregul acoperiş al unei gospodării”, a transmis, vineri seară, ISU Galaţi.

Citeşte şi: VIDEO Momente infernale pentru un bărbat scos din mașina în flăcări. A urmat o explozie

Sursa citată a precizat că, ajutaţi de pompierii voluntari, pompierii militari au reuşit salvarea casei de la distrugere.

”Cauza probabilă a incendiului care a dus la distrugerea acoperişului pe o suprafaţă de 300 mp şi degradarea a trei camere de locuit este un scurtcircuit la conductorul electric al unui frigider dintr-o anexă gospodărească.

Citeşte şi: Explozie puternică la un liceu din Giurgiu. Doi elevi au suferit arsuri grave

Se pare că efectul termic al fi afectat furtunul unei butelii aflate în apropiere, ceea ce a dus la explozia bucătăriei şi distrugerea altor două camere de locuit şi diverse electronice”, a mai transmis sursa citată de News.ro.

Din fericire nu au fost victime, iar trei dintre cele şase camere ale gospodăriei au fost salvate.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.