Gigantul adorat de români va deschide un nou magazin la noi în ţară. Preţuri incredibil de mici

0
9
Gigantul adorat de români va deschide un nou magazin la noi în ţară. Preţuri incredibil de mici
Gigantul adorat de români va deschide un nou magazin la noi în ţară. Preţuri incredibil de mici


Craiovenii și timișorenii vor avea parte de o nouă surpriză! Cei care adoră shoppingul trebuie să știe că se deschid noi magazine în cele două orașe. Este vorba despre un gigant adorat de români, unde prețurile sunt pentru toate buzunarele. Brand-ul este cunoscut peste hotare, însă până acum și-a deschis „porțile” doar în Capitală. Sunt două magazine uriașe în București, însă vizate sunt și alte orașe din țară! Când se va deschide Primark la Craiova și la Timișoara?

Craiovenii care adoră să meargă la cumpărături vor avea un magazin în plus, unde să facă gaură în buget. Este vorba despre Primark, un retailer international, care face furori peste hotare. Există deja două magazine în Capitală, însă urmează ca patronii companiei să extindă lanțul și-n alte orașe.

Când se va deschide Primark în Craiova

În Craiova, un magazin Primark se va deschide în anul 2026. Este deja bătut în cuie faptul că oltenii vor avea unde să-și cheltuie banii, căci produsele sunt de tot felul, la prețuri accesibile.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE LUATĂ LA COMUN PENTRU CLIENȚII DE LA ING, RAIFFEISSEN, BRD ȘI BANCA TRANSILVANIA. CE TREBUIE SĂ ȘTIE FIECARE ROMÂN

Cu siguranță, este o veste minunată pentru cei ahtiați de shopping. Anunțul oficial a fost făcut de către francezii de la Catinvest, care au de gând să extindă ElectroPutere Parc Mall cu 36 de milioane de euro. Catinvest a cumpărat Leroy Merlin, care are 11.000 de metri pătrați.

Este perfect pentru a extinde mall-ul, iar în partea respectivă a complexului comercial să se deschidă și un magazin Primark. Bineînțeles că, extinderea ElectroPutere Parc Mall va atrage și alte branduri internaționale. Este ocazia perfectă pentru a deschide noi magazine, unde oltenii să meargă să-și facă cumpărăturile.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNII CARE RECICLEAZĂ AMBALAJE SGR! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU GARANȚIA ÎNCEPÂND CU DATA DE 3 IULIE

Primark se deschide la Timișoara, peste o lună

Primark va deschide un magazin la Craiova în anul 2026, care va avea o suprafață de circa 4.500 de metri pătrați, anunță wall-street.ro.  Până atunci, al treilea magazin Primark va fi în Iulius Town Timișoara.

Va fi primul magazin Primark din vestul țării, care-și va deschide „porțile” pentru clienți din data de 7 august, începând cu ora 10:00. Această deschidere a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.