În ce locuri din România poți zbura cu TAROM cu doar 130 euro? Prețul, pentru călătorii dus-întors

0
4
În ce locuri din România poți zbura cu TAROM cu doar 130 euro? Prețul, pentru călătorii dus-întors
În ce locuri din România poți zbura cu TAROM cu doar 130 euro? Prețul, pentru călătorii dus-întorsConform TAROM, perioada de vânzare a biletelor este 5 – 7 iulie 2024, iar perioada de călătorie 1 – 30 august 2024, relatează Agerpres.

„Prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 5 – 7 iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoţional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors pentru zboruri pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur)”, se menţionează în comunicat.

Citește și: De ce a plătit Rusia în plin război 194.000.000$ chinezilor de la care TAROM a închiriat 2 avioane?

În primul weekend din luna iulie, TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale, oferind călătorilor posibilitatea de a explora destinaţii interne la preţuri avantajoase.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.