Mesajul neașteptat postat de Catinca, după ce ea și Ștefan au dat de înțeles că s-au despărțit! Incredibil ce a putut spune fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”: „Îmi faceți rău”

0
7
Mesajul neașteptat postat de Catinca, după ce ea și Ștefan au dat de înțeles că s-au despărțit! Incredibil ce a putut spune fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”: „Îmi faceți rău”
Mesajul neașteptat postat de Catinca, după ce ea și Ștefan au dat de înțeles că s-au despărțit! Incredibil ce a putut spune fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”: „Îmi faceți rău”stiri romania

Catinca a postat un mesaj pe rețelele de socializare, asta la scurt timp după ce a dat de înțeles că ea și Ștefan și-au spus ”Adio”.

Ștefan și Catinca au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă pare că s-ar fi terminat de curând, sau cel puțin asta au dat de înțeles cei doi foști concurenți de la ”Casa Iubirii”.

De precizat este că nu de mult, Ștefan a publicat un mesaj în care le spunea urmăritorilor lui că starea sa emoțională nu este foarte bună, mulți ducându-se cu gândul la o posibilă despărțire între tânăr și iubita lui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citește și: Catinca și Ștefan de la „Casa Iubirii” și-au spus „adio”?! Ce a apărut pe conturile lor, la scurt timp după ce se declarau fericiți împreună. Nimeni nu se aștepta la asta: „Câteva ore de la despărțire”

Totuși, un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauți a publicat și Catinca, fosta concurentă rugându-i pe fani să nu-i mai adreseze întrebări despre situația dintre ea și Ștefan pentru că asta îi face mai mult rău, promițând că atunci când va putea va povesti totul.

„Când o să mă simt pregătită să vorbesc despre ce s-a întâmplat o să o fac. Vă rog să nu-mi mai scrieți să mă întrebați pentru că îmi faceți rău involuntar…

Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Catinca, în mediul online.

Mesajul postat de Catinca pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Mesajul cu care Ștefan i-a pus pe gânduri pe internauți

Ceea ce i-a făcut pe internauți să se gândească la faptul că Ștefan și Catinca au ajuns în pragul despărțirii a fost un mesaj postat de tânăr în urmă cu câteva zile.

Citește și: Catinca rupe tăcerea despre despărțirea de Ștefan, după zvonurile apărute: “Fiecare are viața lui”. De ce nu s-au mai afișat împreună pe rețelele de socializare?

Fostul concurent de la ”Casa Iubirii” a spus în textul publicat pe internet faptul că nu trece deloc printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional, fără a oferi, însă, mai multe detalii.

„Vă pup pe toți. Vreau să vă zic că nu sunt bine în momentul ăsta, este ceva sufletește, o să mă întorc și când o să o fac, vin în forță cu tot. Vă mulțumesc…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.