„Mulți ne considerau ratați că nu aveam o casă a noastră”

0
7
„Mulți ne considerau ratați că nu aveam o casă a noastră”
„Mulți ne considerau ratați că nu aveam o casă a noastră”


Un bărbat povestește cum a reușit să pună bani deoparte pentru a-și cumpăra o casă. Omul spune că vacanțele în afara țării nu au existat, ieșirile la restaurante au fost rare și de multe ori a dormit pe o saltea. Postarea a adunat sute de comentarii și au fost mulți cei care l-au ironizat.

Cum și-au construit o casă fără să își facă credit Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)

Cum și-au construit o casă fără să își facă credit Foto: Shutterstock (imagine ilustrativă)

Ce a declarat românul 

Un român a provocat o dezbatere în mediul online, după ce a anunțat că a reușit să construiască o casă fără un împrumut la bancă. Acesta s-a referit atât la câștigurile familiei, cât și la sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și îndeplini visul.

„Fac această postare, cât pot de scurt, nu ca să mă laud, ci în speranța că exemplul meu și al soției mele va fi un exemplu și o încurajare pentru unii care vor citi această postare. De mulți ani nu mai sunt adeptul creditelor. Am avut un credit la o mașină și a fost un chin să scap de el. Viața părinților mei a fost și ea marcată de credite peste credite timp de aproape 20 de ani.

Aveam 30 de ani și soția 25 și stăteam în chirie în București. Mulți ne considerau ratați că nu aveam o casă a noastră, unii ne-au numit și ”homeless.” Ei cumpărau apartamente pe credite pe zeci de ani, dar aveau grijă să râdă de noi sau să ne privească de sus. În timpul ăsta, visam să plecăm din București undeva la țară”, a scris românul. 

Și-au strâns banii pentru a-și cumpăra casă 

„În 2020, ai mei au început să construiască o mică casă în comuna natală în vederea retragerii acolo. După 1 an, împrejurările au făcut să ne alăturăm și eu și soția și am schimbat planul casei și am mărit-o cu gândul să ne mutăm acolo. Am reușit și am pus și noi și părinții bani împreună să o construim – 200 mp, câte 1 etaj de 100 mp pentru fiecare. Ca o paranteză, părinții mei sunt oameni discreți și nu ne deranjează în niciun fel. Știu bine că nu toți sunt așa”, a adăugat românul. Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.