Războiul dintre Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu continuă! Cei doi nu pot ajunge la un numitor comun în privința fiicei lor: „Nu va reuși, orice mizerie va face”

0
7
Războiul dintre Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu continuă! Cei doi nu pot ajunge la un numitor comun în privința fiicei lor: „Nu va reuși, orice mizerie va face”
Războiul dintre Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu continuă! Cei doi nu pot ajunge la un numitor comun în privința fiicei lor: „Nu va reuși, orice mizerie va face”stiri romania

Victor Vrînceanu continuă seria acuzațiilor la adresa Andreei Antonescu. Fostul soț al artistei este dispus să meargă până în pânzele albe.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut și o fiică, Venice Victoria. Ei bine, la scurt timp după ce au devenit părinți, cei doi au anunțat că vor merge pe drumuri separate în viață. La acel moment, vestea a șocat pe toată lumea, însă vedeta și fostul său partener de viață au dat de înțeles că este vorba despre o despărțire pașnică. Se pare că acum lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au ajuns în tribunale pentru custodia și programul fiicei lor. 

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu continuă bătălia prin tribunale

Chiar dacă au avut parte de o despărțire de comun acord, se pare că între Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu lucrurile s-au mai schimbat. Cei doi au ajuns acum în instanță și se luptă pentru custodia fiicei lor, dar și pentru stabilirea unui program. Fostul soț al artistei spune că i-a propus acesteia o înțelegere, pe care să o semneze la un notar, însă ea nu a fost de acord cu acest lucru.

Se pare că bărbatul a fost de acord să se ocupe de toate cheltuielile necesare pentru fiica lor, iar în schimb să stea cu ea două săptămâni pe lună. 

Ulterior, Andreea Antonescu i-a trimis o altă propunere, iar bărbatul a fost de acord să facă un compromis. Cu toate acestea, Victor Vrînceanu a avertizat-o că nu își mai dorește ca Venice Victoria să apară în diverse postări pe rețelele de socializare, așa cum s-a întâmplat până acum.

Citește și: Victor Vrînceanu continuă seria acuzațiilor la adresa Andreei Antonescu! Artista, prinsă cu minciuna de tatăl fiicei sale? Vedeta i-ar fi spus fostului iubit că va pleca cu micuța la Cluj, dar aceasta ar fi lăsat-o pe copilă în grija altcuiva

„Eu i-am propus ei, amiabil, un draft de înțelegere pe care să îl semnăm la notar, pe care a refuzat să îl noteze.
I-am propus copilul să stea două săptămâni la ea, două săptămâni la mine, eu să mă ocup de absolut toate cheltuielile copilului, școala, grădiniță, cu domiciliul la ea.
Mi-a întors acest draft schimbat total, în care îmi dădea două weekend-uri pe lună și s-o mai văd pe Victoria câteva ore trei zile la rând pe săptămână. Am zis că sunt de acord și cu chestia asta. Cu un singur lucru i-am…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.