The Take: De ce este turismul o problema in Barcelona? | Stiri

0
7
The Take: De ce este turismul o problema in Barcelona? | Stiri
The Take: De ce este turismul o problema in Barcelona? | Stiri

Podcastul “The Take” discută despre cum locuitorii din Barcelona luptă să-și recupereze orașul de sub impactul turismului. Demonstrația de masă din 6 iulie a avut ca scop aducerea orașului înapoi pentru localnici, deoarece explozia turismului a afectat viața locală, locuințele și cultura, apropiind orașul de un punct critic. Invitatul episodului este Carme Arcarazo, vorbitor al sindicatului chiriașilor din Catalonia și cercetător în domeniul locuirii la La Hidra.

Echipa responsabilă de producerea episodului este condusă de Marcos Bartolomé, împreună cu Amy Walters, Mohammed Zain Shafi Khan, Manahil Naveed, Veronique Eshaya, Ashish Malhotra, Duha Mossad și gazda noastră, Malika Bilal. Designerul nostru de sunet este Alex Roldan, iar responsabilul nostru pentru dezvoltare și implicare a audienței este Aya Elmileik. Alexandra Locke este producătorul executiv al The Take, iar Ney Alvarez este șeful audio de la Al Jazeera.

În concluzie, această discuție aduce în prim-plan dificultățile cu care se confruntă locuitorii din Barcelona din cauza turismului în creștere și eforturile lor de a-și recupera orașul. Este o poveste despre cum explozia turistică poate afecta negativ comunitățile locale și ce pot face acestea pentru a-și proteja cultura și stilul de viață tradițional.

Sursa: https://www.aljazeera.com/podcasts/2024/7/5/the-take-why-is-tourism-a-problem-in-barcelona

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.