A venit vremea schimbării pentru solistul trupei Holograf! Dan Bittman a găsit soluția în … cabina de probă!

0
7
A venit vremea schimbării pentru solistul trupei Holograf! Dan Bittman a găsit soluția în … cabina de probă!
A venit vremea schimbării pentru solistul trupei Holograf! Dan Bittman a găsit soluția în … cabina de probă!


Cine spune că nu poți arăta bine și pe buget de austeritate se înșală! Dan Bittman, craiul după care toate doamnele și, încă, domnișoarele oftează, demonstrează că poate avea un look impecabil indiferent de vârstă sau… vestimentație. Recent, CANCAN.RO l-a surprins pe solistul de la Holograf în timp ce făcea shopping în mall. Ce alegeri a făcut artistul? Avem imaginile, în exclusivitate! 

Se îmbracă în tendinţe şi ai zice că poartă cele mai scumpe ţinute, de fapt, știe pe ce să dea banii! CANCAN.RO l-a zărit pe Dan Bittman într-un centru comercial din Capitală. Solistul de la Holograf a venit la țintă în mall. A parcat la subteran, apoi a urcat cu liftul la etajul 1. A intrat, glonț, într-un magazin de haine bărbătești și aici a început „analiza”. Da, doar nu vă gândeați că un artist de asemenea calibru nu este atent la imaginea sa. Daaar, surpriza abia acum vine! Dan Bittman a aruncat un ochi la noua colecție din magazin, apoi s-a îndreptat către standurile cu reduceri.

(CITEȘTE ȘI: CRAIUL DAN BITTMAN NU SE-NCURCĂ! I-A TRIMIS UN PUPIC, APOI… ȘI-A SCOS MINIONA LA CINĂ ȘI A ”EXPEDIAT-O”!)

Dan Bittman este atent și la look, și la buget
Dan Bittman este atent și la look, și la buget

Solistul de la Holograf a plecat din mall val-vârtej

(VEZI ȘI: DAN BITTMAN A ”ATACAT” O BUNĂCIUNE CHIAR ÎN TIMPUL INTERVIULUI: ”ÎNALTĂ, CU ȘAPCĂ, PARTIDĂ BUNĂ!” S-A RĂZGÂNDIT: ”VREAU O MILIARDARĂ, SĂ STAU LA EA PE YACHT!”)

La asta nu v-ați fi așteptat, însă până și cel care a fost desemnat cândva cel mai sexy solist din România este atent la bugetul său. Îmbrăcat simplu, într-un tricou alb cu detalii negre la manșete, o pereche de pantaloni trei sferturi negri și încălțări sport, solistul de la Holograf a petrecut vreme de 30 de minute într-un magazin. De remarcat este și faptul că artistul nu și-a dat ochelarii de soare jos de la ochi niciun moment, dar asta nu l-a împiedicat să fie atent cu articolele pe care urma să le probeze. După ce a analizat atent câteva haine expuse în zona de reduceri, a mers la cabina de probă. A probat atât cămăși, cât și tricouri, ca la final să ajungă la casă cu cele care i-au plăcut cel mai mult. A plătit cu cardul, apoi a ieșit din magazin și a dat un telefon care pare să nu-i fi picat bine, căci a plecat imediat din mall destul de îngândurat. Mai multe imagini vedeți în galeria…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.