Frații Tate, liberi să plece din România. Trebuie doar să anunțe. În UK, riscă închisoare pe viață

0
5
Frații Tate, liberi să plece din România. Trebuie doar să anunțe. În UK, riscă închisoare pe viață
Frații Tate, liberi să plece din România. Trebuie doar să anunțe. În UK, riscă închisoare pe viațăTribunalul Bucureşti a decis ca Andrew şi Tristan Tate să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar, dar pot părăsi România şi pot merge într-o altă ţară a Uniunii Europene cu acordul instanţei.

“În baza art. 207 C. proc. pen., menţine măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii Emory Andrew Tate III, Tristan Tate, Georgiana-Manuela Naghel şi Alexandra-Luana Radu, până la o nouă verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile.

În baza art. 2081 C.p.p. rap la art. 215 alin. 1,2, 8 şi 9 C.p.p. dispune înlocuirea obligaţiei inculpaţilor Emory Andrew Tate III şi Tristan Tate de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia inculpaţilor de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, potrivit deciziei judecătorilor, informează Agerpres.

Citește și: VIDEO „Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din secreta War Room. S-au vânturat prin România

Andrew şi Tristan Tate sunt judecaţi în România pentru trafic de persoane şi viol

Andrew şi Tristan Tate sunt judecaţi în România, sub control judiciar, pentru trafic de persoane şi viol, într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Citește și: Andrew Tate, acuzat de grup infracțional, ar investi 100.000.000$ în Ungaria de dragul lui Orban

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

În UK, frații Tate riscă închisoare pe viață

Andrew și Tristan Tate ar putea fi condamnați la temniță pe viață în Marea Britanie după ce pe numele lor există deja 21 de plângeri de agresiune sexuală și viol. Autoritățile britanice au emis mandate europene de arestare pe numele lor, ei fiind reținuți în România în martie în baza acestora, în vederea extrădării.

Citește și: Frații Tate, arestați din nou la cererea autorităților britanice. Ce acuzații grave li se aduc acum?

Procurorii britanici au informat că există 21 de plângeri împotriva fraților Tate, pentru fapte de viol și agresiune sexuală.

Unele victime ar fi fost drogate și supuse unor acte sexuale perverse, iar aceste fapte ar fi avut loc între anii 2012 și 2015.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.