Mega-scandal la ”Jocul Cuvintelor”! Dan Negru a fost reclamat! Ce i s-a întâmplat prezentatorului de la Kanal D

0
5
Mega-scandal la ”Jocul Cuvintelor”! Dan Negru a fost reclamat! Ce i s-a întâmplat prezentatorului de la Kanal D
Mega-scandal la ”Jocul Cuvintelor”! Dan Negru a fost reclamat! Ce i s-a întâmplat prezentatorului de la Kanal D


Nu este o glumă, Dan Negru a fost reclamat de unii dintre cei care încearcă să ajungă în platoul ”Jocul Cuvintelor”, emisiune difuzată pe Kanal D! Chiar personal primește reproșuri în scris cel poreclit Regele audiențelor, însă omul nu are chiar nicio vină! La coadă stau nu mai puțin de 30.000 de oameni, în condițiile în care edițiile quiz-ului nu ajung la 1.000 într-un an, cu tot cu cele speciale. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Dan Negru nu mai face față valului de cereri pentru participarea la emisiunea Jocul Cuvintelor, un show de cultură generală care a rupt audiențele chiar de la lansare, acum doi ani. Aproximativ 30.000 de oameni s-au înscris pentru participare, iar cei care se ocupă de selecție chiar au mult de muncă. Toți potențialii participanți sunt luat la puricat, sunt teste grilă pe care trebuie să le treacă: școală, educație… Și urmează ultimul obstacol, testul video.

(CITEȘTE ȘI: PARIUL! LUCIAN MÂNDRUȚĂ S-A ”ÎNCLINAT” ÎN FAȚA LUI DAN NEGRU! NICI NU A CREZUT CĂ NU VA CÂȘTIGA)

stiri romania
Dan Negru prezintă trei emisiuni la Kanal D, Jocul cuvintelor, Tu urmezi și The Floor (Foto: Facebook)

Scandal la ”Jocul Cuvintelor”, unde amfitrion este Dan Negru

Așa că au survenit, inevitabil, reproșurile. Și, imediat, reclamațiile. Unii dintre ei, supărați că nu au fost contactați după ce s-au înscris în competiția în urma căreia pot culege și niște bănuți, dar și puțină celebritate (nu e de ici colo să stai la pupitru cu Dan Negru, în fața zecilor de mii de telespectatori!).

Așa că Dan Negru și echipa lui de la ”Jocul Cuvintelor” s-au trezit cu reclamații la instituțiile abilitate care se ocupă cu protecția clienților. ”Până în acest moment, sunt înscriși cam 30.000 de oameni. Nu pot fi toți chemați, e imposibil, așa că unii dintre ei au făcut reclamații. Trimit și hârtii la Kanal D, în care-și varsă supărarea. Sunt și ei de înțeles, pentru că în timpul jocului se afișează datele unde se pot înscrie doritorii, care nu își imaginează, însă, că este imposibil ca toți să ajungă acolo. Și Dan Negru personal a fost luat la țintă, să spun așa, îi tot trimit oamenii hârtii. Că, domnule, m-am înscris acum doi ani și nu am fost chemat… ”, a povestit o sursă pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: ”TESTAMENTUL” OLOGRAF PE CARE I L-A…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.