Meghan Markle vrea să se împace cu Familia Regală. Totul depinde, însă, de Prințul Harry!

0
7
Meghan Markle vrea să se împace cu Familia Regală. Totul depinde, însă, de Prințul Harry!
Meghan Markle vrea să se împace cu Familia Regală. Totul depinde, însă, de Prințul Harry!


Dezvăluiri uluitoare! Meghan Markle vrea o reconciliere cu Familia Regală. Dar, totul pare să depindă de Prințul Harry, potrivit fostului majodorm al Regelui Charles.

La 4 ani după ce Ducele și Ducesa de Sussex au părăsit Familia Regală a Marii Britanii, Meghan Markle încă se simte rănită din cauza celor întâmplate între ei și Familia Regală, după ce au decis să renunțe la îndatoririle lor. Speranța unei reconcilieri pare să nu fie realizabilă în momentul de față. Potrivit fostului majodorm al Regelui Charles, Grant Harrold, au fost produse prea multe pagube pentru ca lucrurile să revină la cum erau la început.

”Harry este mai dispus să treacă peste tot ce s-a întâmplat, dar Meghan și-ar dori să vorbească cu clanul Windsor. Ea și-ar dori ca lucrurile să se așeze cumva, dar Familia Regală nu este dispusă să ia înconsiderare acest subiect în momentul de față. Harry a provocat daune și încrederea a fost zdruncinată. Mă îndoiesc că vor mai avea vreodată relația pe care o aveau cândva. Va dura mult timp până la o reconciliere. William este o persoană dură”, a mărturisit fostul majodorm al Regelui Charles potrivit The Post.

Singurul mod în care Ducii de Sussex ar putea fi primiți înapoi în Familia Regală ar fi dacă Prințul Harry și-ar cere scuze în mod public pentru toate rănile pe care le-a provocat din cauza destăinuirilor pe care le-a făcut în cartea sa, ”Spare”. Și nu numai! Interviul cu Oprah Winfrey a pus capac! În ciuda faptului că au câștigat o sumă enormă de bani, Prințul Harry și Meghan Markle pare să fi rupt defintiv atunci legăturile cu Familia Regală.

stiri romania
Meghan Markle vrea o reconciliere cu Familia Regală (sursa foto: Hepta)

Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al băiețelului ei

Potrivit The Sun, Meghan Markle și-a șters, în mare secret, prenumele din certificatul de naștere al Prințului Archie, primul ei copil. „Rachel Meghan” a fost eliminat și acum a rămas doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. Gestul uluitor a fost văzut, însă, cu ochi răi. Pare să fie un afront la adresa familiei Cambridge, care a trecut numele lui Kate Middleton pe certificatele copiilor săi. Totodată, unii cred că poate fi o asociere cu Prințesa Diana, ”Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”.

Potrivit declarației unui purtător de cuvânt al cuplului,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.