Urmărește online spectacolul “Cancun” la Teatrul Nottara » Comunicate

0
9
Urmărește online spectacolul “Cancun” la Teatrul Nottara » Comunicate
Urmărește online spectacolul “Cancun” la Teatrul Nottara » Comunicate


Spectatorii pot urmări piese de teatru chiar și în perioada verii, în regim online. Comedia de vară “Cancun” se joacă la Teatrul Nottara pe 6 iulie și va fi ultimul spectacol al stagiunii difuzat în regim de LIVE pe platforma piciordeplay.ro. Piesa va fi disponibilă online până pe 16 iulie.

Alte spectacole de teatru înregistrate din arhivă pot fi urmărite online, pe platformă, pe toată perioada verii.

Cancún” – o meditație despre fragilitatea relațiilor umane într-o comedie de vară

“Cancun” este un spectacol de comedie care se joacă la Teatrul Nottara, Felix Alexa semnează regia, lighting design-ul și ilustrația muzicală, scenografia a fost realizată de Andrada Chiriac, iar din distribuție fac parte actorii Cerasela Iosifescu, Gabriel Răuță, Ada Navrot și Alexandru Jitea.

Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă în faimoasa stațiune Cancun se transformă pentru cuplurile Reme – Vicente și Laura – Pablo, căsătoriți și prieteni de douăzeci și cinci de ani, într-un moment al adevărurilor nespuse și al dorințelor secrete, într-un joc al lui „ce-ar fi fost dacă…”. Cum ar fi evoluat viața personajelor dacă partenerul de viață ar fi fost altul, dacă ar fi avut o altă meserie, dacă ar fi fost mai fericite făcând alte alegeri. O comedie subtilă de dialog și de situație, Cancún este, în același timp, o meditație asupra felului în care de multe ori un eveniment ce pare nesemnificativ schimbă pentru totdeauna cursul vieții.

„Cancún este un spectacol despre fragilitatea relațiilor umane. Despre cât de relativă și ambiguă e fericirea în cuplu, în viață în general. Despre frustrări adunate în zeci de ani, care izbucnesc violent în prezentul concret și în lumi imaginare ale psihicului fiecăruia dintre noi. O comedie amară despre descompunerea senzațiilor sufletești cele mai intime, despre cât de sublimă, dar și ridicolă e viața însăși. Cancún e despre noi toți, aflați uneori față în față cu noi înșine.”, a declarat Felix Alexa, regizor

Citește și FITS 2024: 830 de evenimente de teatru, dans şi muzică

Autorul piesei este Jordi Galcerán (n. 1964, Barcelona), dramaturg,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.